Før du bestiller, vennligst les informasjonen nedenfor om hvordan bestilling og utlevering fungerer. Detaljer om priser, slaktevekter og oppdelings alternativer finnes i bestillingsskjemaet. Det meste handler om storfe, kun ett avsnitt handler om lam og fåreslakt.
Alle dyr slaktes hos Jens Eide i Lillesand, og kjøttet må hentes der på avtalt dag. Alternativt kan annen utlevering i noen tilfeller avtales.
Adressen er:
Gaupemyrheia 16, 4790 Lillesand
Slaktevekten er vekten av en dyrekropp når blodet er tappet av, innvollene tatt bort, og hud, hode og lemmene nedenfor knær og haser er skilt fra.
Vær klar over at totalvekt etter eventuell oppdeling og pakking vil blir noe redusert i forhold til oppgitt slaktevekt. Dette skyldes at noen kg går bort i sagespon, avkapp, blod etc
Som tillegg for storfe slakt kan du velge mellom 4 oppdelingsalternativer. NB: Alternativ 3 er obligatorisk for kvarte slakt.
Du kan også velge å partere kjøttet selv. Velg i tilfelle «Ingen Oppdeling». Vi kan eventuelt tipse deg om lokale slaktere som deler nøyaktig slik du ønsker.
Hele biffer og resten til kjøttdeig, ikke vacuum pakket. Alle bein og fett/avskjær følger også med. Levert løst i kartong
Vakumerte hele biffer og resten til kjøttdeig i 0,5 kilos pakker. Alle bein og fett/avskjær i 2,5 kg pakker. Alt merket og pakket i kartong.
Vakuumerte biffer i panneklare stykker og resten til kjøttdeig i 0,5 kilos pakker. Alle bein og fett/avskjær i 2,5 kg pakker. Alt merket og pakket i kartong.
Vakuumerte biffer i panneklare stykker, Osso bucco i 1,0 kg pakker, høyrygg i 1,0 kg pakker, short ribs i 1,0 kg pakker, surra steik i 1,5 kg pakker, Resten til kjøttdeig i 0,5 kilos pakker. Alle bein og fett/avskjær i 2,5 kg pakker.
Lamme og fåre-slakt selges kun som hele slakt, og bare om høsten.
Det er kun ett alternativ for oppdeling: Hele lår, resten smådelt, pakket løst i plastbelagt pappeske.
For utlevering i Oktober 2025 kan vi tilby: